Schuitemaker Perfekta van trean

Schuitemaker Perfekta vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
trean
Foto van een Schuitemaker Perfekta, hopelijk gaat het dit jaar beter.

Reacties

Prachtig voorjaar afgelopen jaar inderdaad. Hier ook 2x vast gestaan. Meest apparte was nog dat we de baan daarnaast gewoon konden rijden en 10 m verder dan de vast gezeten plek ook weer. Net of de zode op de veengrond dreef
trean
Ik kan wel merken dat het dit jaar droger is. Heb ik dit baantje probleemloos bemest.

Scheelt ook wel dat we een drain naar de wel hebben getrokken.
janc
Oke vlak bij mij in de buurt gekocht dus
trean
@janc sonnega is voor ons ongeveer 20 km rijden. Meestal gaan we naar scherpenzeel. Oude tank is komt uit kockengen. Wij hebben hem in 2008 via van der Bosch gekocht bij plaatselijke loonwerker die al bijnaam had ' de spoerpoets omdat hij tijdens het laden met de vetspuit bezig was.

In oktober 2010 samen met ons bedrijf van Nieuwer ter Aa naar bantega verhuisd. Tank hing toen achter de Agrotron 105 en dat was een goede combinatie. Maar toen deden we maximaal 2000 m3 mest uitrijden. Nu grofweg inclusief spoelwater, perssapputjes en gier van de vaste mest hoop ongeveer 4000 m3.
janc
Oke ja dat is niet ver ik woon ongeveer ook een 20 km er vandaan maar dan de andere kant op
dat ongeluk met die tank was ook bij jullie in het dorp toch ? is dat een beetje goed afgelopen
berns is er ook naar toe verhuisd volgensmij
wij hadden afgelopen jaar ook een grotere tank gekocht dat scheelde kwa tijd behoorlijk
trean
@janc ja dat ongeluk is ongeveer 1 km van het dorp gebeurt. Ik weet niet meer dan dat er op Facebook brandweer echten eo staat. Ik denk dat het revalideren na een operatie aan een of meerdere verbrijzelde ruggenwervels op ongeveer 60 jarige leeftijd niet meevalt. Is nog maar de vraag of hij ooit nog een koe kan melken of op een stoel kan zitten.

De Brabanders Berns kan ik ook wel ja.
trean
@trean is zelfs de tweede tank al in deze gemeente dit jaar. Hoekstra heeft natuurlijk ook al omgelegen begin februari met de 7497 en 22 m3 bij het passeren van een geparkeerde auto voor de 3e of 4e keer.
Angelo368
@trean dat melken is wel gebeurd nu, dat ging de laatste jaren ook altijd maar ''net'' zegmaar dus dat is nu wel over.. sneu zat, is een enorme klapper geweest ook
trean
@Angelo368 hun hebben gelukkig genoeg familie en vrienden en oud stagelopers om de arbeid op te vangen. Ik ben zelf ook wel eens met een kipper ff 3 seconden met de achteras los geweest van de grond. Die klap voel je wel op een goed geveerde stoel. Moet je nagaan dat hij waarschijnlijk bijrijder was..... Maar dat zul.jij beter weten.
Angelo368
@trean klopt, de arbeid wordt wel opgevuld daar, ik zal er binnenkort ook weer eens om de hoek kijken, ik heb trouwens geen idee dat hij bijrijder of chauffeur was.. als hij bijrijder was dan was de klap echt enorm hard.. spatbord veert niet mee
trean
@Angelo368 als er een zo uitstapt en de ander ernstig letsel heeft, kan ik wel de voorzichtige conclusie trekken dat de bestuurder zich het beste op kan vangen en dus zo uitstapt.
+1
Angelo368
@trean lijkt mij ook het meest voor de hand liggend, nouja, hoe het echt in elkaar zat dat komt nog wel
trean
@Angelo368 via veehandelaar gehoord dat mijn conclusies kloppen.
Angelo368
@trean oke
Angelo368
@trean maakt de situatie er nog erger op..
janc
Oke ja op zo'n leeftijd valt revalidatie niet altijd mee
berns komt voordat hij bij jullie in de buurt is gaan wonen uit nijbeets ik kwam daar wel voor onderhoud bij de melkstal

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
2
WEERGAVES
2.024
BATTLES
MEER FOTO'S