Case IH CS 110, foto van CaseCS130

Case IH CS 110 vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
CaseCS130
Foto van een Case IH CS 110. De beste stuurlui staan gelukkig nog aan wal. Iets te dicht bij de sloot op veengrond, achterwiel weg gezakt.

Reacties

stijn-de-bock
Steyr 9105😉😉
+1
CaseCS130
@stijn-de-bock De herkomst is mij bekend, anders had deze niet op de dam gestaan. 😉
dx11
@CaseCS130 ja, je koopt alleen trekkers waar je de exacte geschiedenis van kent?
+2
CaseCS130
@dx11 Nee, zo bedoelde ik het niet, maar snap dat het zo geïnterpreteerd kan worden. Bedoelde dat ik weet dat deze trekkers door Steyr zijn ontwikkeld en gebouwd.
Het maakt mij niet heel veel uit wat de historie is van een specifieke trekker zoals jij bedoeld. Tis wel mooi meegenomen maar dat maakt de keuze veel te klein.
Deze trekker is rechtstreeks van een gestopte boer gekocht, maar kende de man niet dus weet verder niet hoe de trekker is behandeld. Wij hebben hem nu 1000 uur in gebruik. Kapotte dingen tot nu toe: nieuw spruitstuk, oude was slecht gelast. En nu lekt de vooras een klein beetje bij één naaf. Voor de rest normaal onderhoud en zelf fronthef en aftakas en loadsensing leidingen opgebouwd. Dus gaat tot nu toe redelijk voor een trekker van 17 jaar.
schluterman
Jammer joh
CaseCS130
@schluterman Domme fout, maar dat overkomt mij wel eens. Zolang er maar geen schade is, binnen tien minuten reed ik weer.
@CaseCS130 10 minuten is snel.. stond er een andere trekker klaar? Ik heb zelf met ploegen op veen ook weleens zo gestaan, had maar een klein zetje nodig of ik stond weer op de kant, als het neusje maar de goede richting in draait en grip krijgt 😉
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Ja, 130 stond vrij en mijn vader was nog op de thuisbasis. Telefoontje en klaar.
@CaseCS130 ideaal, ja dan kan het snel gaan, kan ook anders 😜
+1
schluterman
Daarom heeft iedereen wel eens denk ik
+1
Ritchie
Bij deze trekkers is het powershiften wel wennen, linkse knopje is opschakelen en rechts terugschakelen. Bij de andere merken is het andersom.

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
5
WEERGAVES
3.415
BATTLES
MEER FOTO'S