BLOOPERS Pech, foto van Fendt412vip

BLOOPERS Pech vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
+4
Fendt412vip
Foto van een zelfbouw pompunit.

Da's pech, dieseltank weg. Afgelopen week de diesel en tank gestolen door een stelletje tuig. Sta je raar te kijken als je de pomp gaat halen 😭

Reacties

+2
draaipiet
Als alles duur word neemt de criminaliteit helaas toe. Dit is al jaren terug te zien in de statistieken. Maar jij heb hier niks aan. Dit is echt ballen.

Het is ook nog een beste tank als ik je andere foto's bekijk, dat heb niet iemand even alleen gedaan
+2
Fendt412vip
@draaipiet Klopt helaas. Deze plek is dicht bij de openbare weg dus ik hield al wel rekening met de mogelijkheid op dieseldiefstal door de tank nooit vol te hebben. Ik verwachtte niet dat ze de hele tank mee zouden nemen. Dat grapje was een stuk duurder dan een paar 100 liter diesel. De tank hebben de dieven waarschijnlijk gebruikt voor extra opslag, er is in dezelfde nacht op meerdere plaatsen brandstof gestolen.
+1
Saeghershof
De aftakas is wel blijven liggen.
+1
Fendt412vip
@Saeghershof Ja dat scheelt. De 2 accu's hebben ze gelukkig ook niet meegenomen, dat hoor je ook nog wel eens.
+1
Saeghershof
@Fendt412vip spijtig voorval maar ze hebben dan toch niet alles meegenomen. Men zou het eens bij hen moeten doen.
+2
draaipiet
Geef dit altijd op bij de politie!

Ik heb een keer een vrachtwagenchauffeur gesproken en die komt bij zijn auto en ziet dat de dop scheef op zijn tank zit. Hij had hem de avond er voor afgetankt. Hij belt de politie en zijn baas, in overleg met hun de opdracht tank maar weer vol, dan weten we globaal wat je kwijt bent. Kort daarna een bericht van de politie, we hebben de dader. De dieselolie was gestolen voor een aggregaat van een drukslab. Zijn baas kon de dieselolie ophalen maar het was veel meer dan dat er gestolen was. De politie zegt neem maar mee, want voor de rest is er geen aangiften gedaan. De politie kan er niks mee als ze iemand pakken zonder aangiften
+1
Fendt412vip
@draaipiet Ik verwacht er niet veel van maar heb wel aangifte gedaan.
+2
jehan
Kak ja das niet prettig als ze de boel jatten.
+2
John k
Hier in Ontario is hey al niet veel anders.......twee weken terug een Audi A4 die ik voor m'n dochter gekocht had weg.....ik had de nummerplaten er nog niet eens opgedaan en was helaas nog niet verzekerd..... jammer joh.....( stond gewoon ergens op het erf geparkeerd bij ons met de sleutels er uit)
+2
BvdD
Bij ons was het ook al raak. Het 200 liter vat er af gejat

(klik om te vergroten)

+2
Chrisje
Das balen. Kunnen tegenwoordig nergens meer van af blijven. Je zou er haast een nachtje bij blijven zodat je die personen even kunt kietelen.
+1
BvdD
@Chrisje ik had bedacht om er een vat water op te zetten en een wildcamera

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
14
WEERGAVES
1.898
BATTLES
MEER FOTO'S