BLOOPERS Stuk, foto van JJ

BLOOPERS Stuk vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
JJ
Nadelen van een spitmachine, meer stukken als een ploeg.

Reacties

sebas deutz150
as afgedraaid, lager kapot ? in ieder mooie kl*ten
JJ
Lager en lagerhuis kapot, en daardoor de as ook ingesleten.
Siebenga
Ik, Siebenga en casemx135 hebben dit object verplaatst van Machines Imants spitmachine (Poseren) naar Machines BLOOPERS Stuk (Poseren)
maartendankers
Achterstallig onderhoud? Dit hebben wij in de 18/19 jaar dat wij spitten nog nooit mee gemaakt. Aan zon spitmachine moet je trouwens ook een rolkooi zetten. Deze harkrol is te klein.
JJ
Vermoed van wel Maarten, ik moet er wel bij zeggen dat deze machine van een ander bedrijf is. Aleen iedere keer als wij hem gebruiken hebben we stukken. Deze is dacht ik 15jaar oud, en op het asje was al ooit iets aan gelast. Op zandgrond is deze rol mooi.
maartendankers
Wij hadden ook zon rol op onze ouwe spitmachine. Maar die is er volgens mij naar een paar jaar afgegaan omdat die niet genoeg aandrukte.
JJ
Deze drukte het voor ons mooi aan. Konden er fijn sporen in rijden en bemesten voor de Knolvenkel. De tractor was iets te ligt qua vermogen en naar mijn mening ook in de neus (mijn baas vond t wel meevallen, ma die rijd er dan ook nouwelijks mee.)
maartendankers
Haha, ken het 😛 Is hier nu ook eindelijk een groter blok voor aan de 7700 waar straks mee gespit moet worden. weeg 450 kilo meer dus dan rijd dat veel veiliger, vooral op de weg. 😄
JJ
Voor deze spitmachine geloof dat t een 45serie is stond de Deutz Magnetron 106 en de 140pk waren er nog te weinig. Aangezien we zoveel problemen met spitten hebben houden we t bij ploegen. Misschien dit jaar zelfs een 5 schaar.
maartendankers
Das jammer. 47 die wij hebben werkt echt super. gemiddeld 2ha/u is hier geen uitzondering. Welke vertegenwoordiger van imants komt/kwam meestal bij jullie??
pekelderboer
als die as ingesleten is dan heb ben je veelste lang door gegaan met een kapot lager. als je aan dagelijks onderhoudt doet valt dat wel op !! want dan komt het vet aan alle kanten van het lager uit zetten.
JJ
Bij ons op het bedrijf geen een. Dagelijks onderhoud zal deze machine niet kennen.
ome joop
Wij hebben er een kooirol bij achter gebouwd die is hydraulisch opklapbaar. Wij hebben dat gedaan om hem stabieler te krijgen.

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES
MEER FOTO'S