Agrifac Bietenrooier, foto van Fendt940

Agrifac Bietenrooier vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Fendt940
Foto van een Vervaet Bietenrooier, bezig met vast zitten. Loonbedrijf reyrink Diessen, heeft een bietenrooier omgebouwd tot overlaadwagen, maar zelfs die raakte vast samen met de 930 sleeptrekker en hakselaar, toen de rupskraan erbij!

Reacties

guus hiddink
die hoort ook tussen de bieten
BEboer
als je hier mee vast zit begin je wel eens in je haar te scharten, zag dit jaar een rupshakselaar en alles errond vast zitten dan denk je ook wel even howly shit!
Tom VB
Ik, hdhdt en Hessel hebben dit object verplaatst van Zelfrijders Vervaet Bietenrooier (Vast Zitten) naar Zelfrijders Agrifac Bietenrooier (Vast Zitten)
husky
is dit veengrond?
Fendt940
laaggelegen stukje had iemand daar het over
Mengeledriver
Op de Zwarte Cross kwam zo'n 6 wielige Agrifac niet eens over de bulten heen, laat staan dat ie door zulk nat land heen komt! Hydraulisch aangedreven wielen zijn dan wel een nadeel.....
ikuh
Er zijn grenzen 😃
interpowerrr
hij durfde niet op de zwarte cross!!!! is halverwege de baan gestopt vrijdag haha.
inter-Eric
grond is opgehoogd,hierachter stonden voorigjaar arddapels,daar was het toen al nat,maar in hetvoorjaar lag het er netjes bij ,met het zaaien ook

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
614
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO