New Holland TS 90, foto van the farmer

New Holland TS 90 vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
the farmer
Foto van een New Holland TS 90 tijdens het hooien iets te dicht op het kantje.

Reacties

ErDee
differentieelsper aan en rijden maar
gudo
@ErDee Is toch uitkijken naast de sloot, als je gaat rijden kom je meestal alleen maar schuiner te staan en dichter bij de sloot 😛
Brabant
@gudo Goed gezegd, helemaal mee eens.. risico kun je beter niet lopen
ad65
gudo en brabant Ik ben het helemaal met eens,een sloot kant blijft gevaarlijk, mijn hobby is met een tractor werken,maar bij een sloot kant houdt ik afstand,en zeker bij een sloot met veel water, de onder grond is dan drassig en niet te vertrouwen,ik zou de eerste niet zijn die er in schuift en zeker niet de laatste.Er zijn er al veel gegaan zo,met slechte afloop.
NHtvt135
@ad65 ik geef je helemaal gelijk, een slootkant is ook nooit te vertouwen, je kan beter op zeker spelen dan te veel risico nemen.
ad65
nhtvt135 Bedankt voor het antwoord,in Zeeland zijn veel meer sloten als in Braband daar kennen ze het gevaar wel,maar er zijn er altijd die het beter weten met de gevolgen van dien.
Husqvarna
@ad65
Ja maar ga maar eens op veenland rijden, denk dat op de foto ook is, daar zakt de kant nog veel eerder weg als op klei of zand.
ad65
husqvarna Ik ken de veen grond niet zo goed ,maar daar veen drassig is wil ik dat wel aannemen,waar het nat is blijft het uit kijken.Bedankt voor het reageren.
big amerika power
dat was een vrij nat stuk dus gewn keting der aan maak je de minste bende het voorwiel zat der een halfe meter in
newholland6640
Op zand zak je eigenlijk nooit weg 😛

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES
MEER FOTO'S