Deutz D4506, foto van Ada D4506

Deutz D4506 vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Ada D4506
Deutz 4506 op de Pier v IJmuiden. Na nog een aantal keren vastgezeten te hebben ben ik in overleg met gemeente IJmuiden en Rijkswaterstaat uiteindelijk naar de Pier van IJmuiden verhuisd. Hier is het asfalt en met mooie beschutte parkeerplek voor de nacht. En natuurlijk ook een schitterende plek voor de schilders van het strandatelier.

Reacties

deutz6007
hij staat nu op marktplaats, waarom gaat ie weg?
Ada D4506
ja dat klopt en zoals je wel zag voor een flinke vraagprijs. Weet gewoon niet of ik 'm kwijt wil. Ben dit jaar ziek geweest en alles staat al hele jaar in een loods. Daardoor wel de opslagkosten, maar geen inkomsten. Emotie versus verstand dus. Het probleem komt nu op omdat de loods waar ie staat wordt verkocht. Moet nu weer nieuw onderdak en dat blijkt lastig.
deutz6007
@Ada D4506 spijtig sterkte met je ziekte, als je hem kan houden moet je dat zeker doen. hij vreet geen brood, wou dat ik je kon helpen zit maar een paar km verderop maar hier is ook geen ruimte.
Ada D4506
waar gebruik jij je trekker voor?
deutz6007
@Ada D4506 nergens voor want ik heb al drie deutzen staan, maar om hem op te slaan voor je maar er is geen ruimte.
Ada D4506
jeetje wat heerlijk om er gewoon 3 te hebben staan. Ben nu aan het verkopen en wordt erg afgezeken door sommigen. Klopt het dat je tegenwoordig werkende verlichting moet hebben en je hand niet meer uit mag steken. En dat je niet meer met dikke banden (50cm, die dus buiten spatbord steken) de weg op mag?
Ook de staat van de verf wordt afgekraakt, terwijl ik heb begrepen dat orginele verf juist iets is wat echte liefhebbers liever hebben dan verkeerde verf.
deutz6007
@Ada D4506 ja in principe moet de verlichting netjes in orde zijn als het goed is heeft ook de 06 serie knipper lichten. originele verf is natuurlijk altijd mooier. maar ik als ik uw trekker op de foto bekijk dan doet een emmertje sop en een hogedrukreiniger al een hoop en dan valt het met de verf wel mee. op die banden ben ik jaloers daar zou ik me niet druk maken.
Ada D4506
@deutz6007nou dankjewel voor je reaktie. Die banden waren ook duur: 500 euro incl monteren en opslag van de oude banden.
Kocht die bij Robert Laan Wielservice in Warder.
deutz6007
@Ada D4506 we hebben in de toekomst nog wel een plaatsje voor je trekker we zijn bezig met een nieuwe schuur en een deel daarvan wordt verhuurd mischien is het wat voor je.
Ada D4506
@deutz6007heb het spijtige besluit genomen te verkopen; maar dank voor het aan bod
groeten
Ada

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
420
BATTLES
MEER FOTO'S