International 624, foto van Middenwijzend

International 624 vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
Middenwijzend
Foto van een Cormick 624 AS, bezig met vast zitten tenminste, ik hoop dat twee lagen grondverf en twee lagen lak genoeg zijn... Wat een klus dat kaalhalen!

Reacties

IHC-power
Goed bezig! 😄
Middenwijzend
ha ha, dank je, dat steekt weer een hart onder de riem. Want ik heb zojuist nog een bult wasgoed op staan te hangen omdat ik zonodig eerst nog effies aan de trekker wou... Jij bent er ook nog laat bij!
mc-cormick-ihc
Dat slopen valt nog wel mee. Netjes weer opbouwen gaat meer tijd inzitten
zandvliet-120
@mc-cormick-ihc maar het opbouwen is wel vaak het leukste werk
IHC-power
@Middenwijzend tja, hier hetzelfde verhaal. S'avonds toch nog even wat willen sleutelen aan de trekkers. Dan wassen, en dan is het direct al wat later voordat je op tractorfan terecht komt. 😛
koen-hanomag
Ziet er super uit!!!!!
hebbink
Waarom heb je het kleppendeksel eraf?
En lijkt al mooi!
Middenwijzend
kleppendeksel ligt eraf omdat we een ijkpunt moesten hebben voor de brandstofpomp. Zie vraag over brandstofpomp... duur grapje, zoeken nog oplossing. Wieltje 3 is nu af en radiateurrek ook bijna (die er straks ook weer op gemonteerd moet worden, zo konden we er beter bij en de waterpomp had ook lekkage dus nieuw deel erop)
Middenwijzend
Hoera, vanavond om 22.10 uur kwam ie na een avondje doorstarten gisteren en vanavond een nieuwe poging, weer tot leven! De brandstofpomp doet t. Af gemonteerd t/m radiateur, nu morgen weer verder!

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
23
BATTLES
MEER FOTO'S