Massey Ferguson 7620, foto van nielsve

Massey Ferguson 7620 vastgereden

Deel via: Whatsapp, Facebook of Twitter.
nielsve
Foto van een Massey Ferguson 7620, bezig met vast zitten.
het gaat op sommige plaatsen behoorlijk moeizaam.

Reacties

Boer007
@nielsve Hier hetzelfde probleem vroege aardappels aan het rooien, toch zijn er al genoeg percelen waar je nu echt niet hoeft te gaan rooien op 2 percelen zijn wel al moeten stoppen kopakker zogoed als moeras. Welke rassen zijn jullie aan het rooien? Als ik vragen mag
nielsve
@Boer007 hier valt het over het algemeen nog wel mee, alleen is er gisteren avond weer 30 liter/m² regen gevallen :S en van deze kipper stoppen de banden al vlug met draaien dus wordt je op een zacht plekje al vlug een berg grond meesleuren voor de wielen. de andere kippers bleven een pak beter boven. we hebben gisteren de laatste zorba's gerooid die vanavond en morgen voormiddag allemaal laden, verder zijn bijna alle première gerooid en zijn we net aan de felsina begonnen.
Boer007
@nielsve Ah vandaar zo hebben we ook wel een kipper jaa.. Hier zijn de premiere's ook al uit en zijn we langzaam aan het wachten dat de bewaaraardappels schil vast worden. Willen graag frieten leveren met deze prijzen..

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
2
WEERGAVES
25
BATTLES
MEER FOTO'S