Tractor rijdt door na aanrijding

BAAK - Op de rotonde Zutphen-Emmerikseweg met de L. Dolfingweg in Baak heeft afgelopen dinsdagochtend 9 april een aanrijding plaatsgevonden tussen een landbouwvoertuig en een personenauto. Het landbouwvoertuig is na de aanrijding doorgereden.
Nieuwsgrazer

Reacties

blauwe tractor
Doorrijden is schering en inslag geworden. Mensen vinden dit voortaan normaal, wel laagvliegen maar verantwoording nemen ho maar.
Fendt926Driver
@blauwe tractor misschien iets te krap door de bocht deze reaktie.
Ik heb ook ooit eens bij een spoorweg overgand met een klein plekje aan de achterklep van mijn volle rapide een bedrijfsbusje geraakt die stil stond.
Daar merk je helemaal niets van in de trekker.
Na 8 keer afgeslaan te hebben viel mij op dat er steeds nog hetzelfde autotje achter mij zat en liet die er langs en hij stopte 500m verderop en vertelde het mij.
Daarna is de schade geregeld maar ik was er zelf nooit achter gekomen
radium45
@Fendt926Driver Vermoedelijk hier in Baak soortgelijk verhaal. Gekke is wel, auto had amper schade volgens getuigen, waarom de benadeelde er niet achteraan gereden is? Ik had dat namelijk wel gedaan.

Heb je nog een paar goeie blooper foto's of video's? Help mee!

Iedereen heeft 'm wel eens vastgereden. Het overkomt de beste.

Meld je eenvoudig aan voor deze website en maak elke week opnieuw kans op een geldprijs! De 5 meestbekeken van de week worden namelijk beloond!

Lid worden is heel eenvoudig!